Marleen van Wegberg

Marleen heeft in 2003 Holistisch Centrum voor Mensontwikkeling in Wijk bij Duurstede opgericht. Met veel plezier begeleidt ze hier nu ruim 20 jaar mensen, zowel individueel als coach maar ook als docent, om zichzelf beter te leren kennen en te  ontwikkelen tot persoonlijk leiderschap. Zingeving en spiritualiteit zijn hierbij belangrijke thema's. 

Als docent bij het Holistisch Opleidingscentrum leidt ze studenten op tot Holistisch Coach en geeft ze leergangen in Numerologie, Mystiek en Healing. Ook geeft ze training aan medewerkers in hospices en in de ouderenzorg over het begeleiden van de zo belangrijke laatste levensfase van een mens. Zij is intrinsiek gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan het individueel- en collectief menselijk bewustzijn in deze complexe tijd. 

Aangesloten bij het NOBCO als Practionar Coach. Als professioneel docent bij CRKBO geregistreerd. Lees meer over holistische opleiding: www.centrumspirit.com.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram