Numerologiecursus

LEER ZELF ALLES OVER DE MYSTIEKE GETALLENLEER

Wil je zelf leren hoe je getallen kunt bereken en duiden, op basis van de oeroude wijsheid van Pythagoras?
Volg dan onze inspirerende Numerologiecursus, welke is opgebouwd uit vijf boeiende workshops, waarin we werken met een nieuw Numerologie boek en diverse hand-outs die verschillen per workshop.

Als je al bekend bent met Numerologie kun je in een willekeurige volgorde aan de workshops deelnemen. Begin je met jouw mystieke ontdekkingsreis, start dan bij voorkeur met de basis workshop 'Ziel en Levensbestemming' en volg daarna de workshop 'Mijn persoonlijke Numeroscoop'.  Vervolgens kun je nog deelnemen aan een verdiepende workshop over Meestergetallen, een boeiende workshop 'Karma en relaties' en tot slot de zeer mystieke workshop "Heilige Geometrie'. 

Wat leer je in deze workshops?

Elke workshop geeft niet alleen meer verdieping en ervaring in de toepassing van getallen in je leven, maar ook meer inzicht in de mystieke achtergrond van getallen als universele symbooltaal. Al onze Numerologie workshops zijn online te volgen in een inspirerend bijeenkomst via Zoom. Er is ook ruim tijd voor vragen en het uitwerken van praktisch voorbeelden. Zo leer je ook van elkaar door het uitwisselen van informatie en ervaringen. In de tijd tussen de workshops in, kun je thuis verder oefenen aan de hand van het Numerologie boek, dat ook veel uitgewerkte voorbeelden bevat, onder andere op basis van de geboortedata van bekende personen als Mahatma Ghandi, Barack Obama en Nelson Mandela.

Voor jezelf…
In deze vijf boeiende workshops gaan de getallen voor je leven! Niet alleen ontdek je de betekenis van je eigen getallen aan de hand van je geboortedatum en namen, maar je leert ook je de geboortedata van anderen te berekenen en duiden aan de hand van een unieke maar eenvoudige methode. Je kunt elke workshop apart boeken en zit dus niet vast aan een cursus met data die je niet allemaal passen. Ieder jaar worden er verschillende data voor de workshops gepland.Het overzicht vind je in de evenement-agenda. 

…en ook voor anderen!
Dit maakt deze uitgebreide Numerologiecursus ook zeer geschikt voor coaches, therapeuten en anderen die veel met mensen werken. Op basis van deze cursus en het bijbehorende Numerologie boek kun je verder werken met het duiden van de getallen voor jezelf en voor anderen. Voor een groep hulpverleners kan een specifiek programma op maat worden aangeboden. Neem daarvoor contact met ons op.

Numerologieboek als basis
Bij alle workshops gebruiken we als basis een inspirerend nieuw Numerologieboek, waarin je ook veel over de mystieke betekenis van getallen kunt vinden. Dit boek bevat veel uitgewerkte voorbeelden en een schat aan informatie voor iedereen die zich wil verdiepen in de getallenleer. Bestel je het in onze webshop, dan krijg je het direct per post thuisgestuurd. 

Docent
Marleen van Wegberg. Numeroloog, holistisch coach en docent, CRKBO geregistreerd.
Auteur van het boek 'Nieuwe Numerologie, een mystieke reis langs de getallen'.
Oprichter van Centrum voor Mensontwikkeling

Data
Zie voor alle data van onze Numerologie workshops de agenda. Je kunt je per workshop aanmelden via de webshop.  

Kleine groepen
We werken online met groepen van maximaal 8 deelnemers, waarbij veel ruimte is voor praktische oefening, uitwisseling en vragen.

Certificatie
Als je aan alle workshops hebt deelgenomen, dan kun je en prakijktoets doen. Als deze toets goed word afgelegd, dan ontvang je het certificaat: 'Erkend Numeroloog'. De kosten voor de toets en het certificaat bedragen €65,00 pp. Dit is niet verplicht. Je kunt ook alleen de workshops volgen. 

Boek nu een workshop

"Het getal is de essentie van alle dingen" Pythagoras

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram